Diensten van een schilder

Schildknaap 09 okt , 2019

Binnen schilderen
U kunt  voor al het schilderwerk een beroep doen op een schilder van ons schildersbedrijf. Onze schilders zijn breed geschoold en hebben veel ervaring opgedaan met diverse klussen. Met een schilder van ons bedrijf zit u dus altijd goed! Of u nu uw pand aan de binnen- of buitenkant wilt laten schilderen, uw muren wilt laten stucen of uw huidige schilderwerk wilt laten bijwerken, wij hebben de juiste vakman in huis om uw klus te klaren. Het werk van onze schilder is van topkwaliteit en wij garanderen dan ook altijd een uitstekend resultaat.

Buitenschilder

Schilder dakkapel

U wilt natuurlijk dat uw woning, bedrijfspand of gebouw er piekfijn uitziet. Goed verzorgd en mooi schilderwerk kan uw pand deze prachtige uitstraling geven, mits het werk wordt uitgevoerd door een vakman op dit gebied die beschikt over de juiste materialen. Bij uw schilder in Antwerpen vindt u een professionele buitenschilder met jarenlange ervaring en materiaal van topkwaliteit. Dankzij onze buitenschilder is uw pand binnen de kortste keren voorzien van een prachtige laag verf.

Klussen door uw buitenschilder

In Vlaanderen kunt u altijd rekenen op de diensten van de buitenschilder. In overleg met u schilderen we uw pand in de door u gewenste kleur, die perfect past bij de sfeer van de woning of het bedrijfspand en bij de omgeving. Onze buitenschilder werkt uitsluitend met professionele materialen, zodat uw buitenschilderwerk gegarandeerd goed blijft zitten. Door de ontwikkelingen van nieuwe verven is het mogelijk om langer in de herfst en winter door te werken, al of niet met afscherming. De buitenschilder kan u dan ook het gehele jaar door van dienst zijn!

Type woningGemiddelde buitenschilderwerk kosten incl. arbeidsloon, verf, materiaalkosten en btw
Appartement€ 1.000
Tussenwoning€ 1.500
Hoekhuis of 2 onder 1 kap€ 3.000
Vrijstaand huis€ 6.000

Binnenschilder Antwerpen

Als u binnen schilderwerk wilt laten uitvoeren, kunt u terecht bij uw specialist. Onze binnenschilder kan al uw schilderswerkzaamheden op een professionele wijze voor u uitvoeren. Voor het binnen schilderwerk in uw woning, bedrijfspand of instelling maakt de binnenschilder uitsluitend gebruik van professionele en milieuvriendelijke verf op waterbasis, zodat u ook in de praktijk het gemak ondervindt van ons schilderwerk. Door de combinatie van het vakmanschap van onze binnenschilder en het gebruik van kwaliteitsproducten zult u zien dat er een perfect resultaat wordt behaald.

Voor schildersklussen zowel klein als groot kunt u terecht op D’haens.be .

OppervlakGemiddelde prijs incl. arbeidsloon, verf, materiaalkosten en btwAfhankelijk van
Trap schilderen€ 300 – € 700Van alleen 1x witten tot schuren, schoonmaken en schilderen
Dakkapel schilderen€ 400 – € 930Van alleen zijpaneel en zijbalk tot hele dakkapel inclusief kozijnen en ramen
Kozijnen schilderen€ 470 – € 1.800Van 7 m2 excl. verf tot alle buitenkozijnen van één woning
Deuren schilderen€ 270 – € 1.950Van 2 deuren tot 40 deuren en deurposten
Plafond schilderen€ 220 – € 1.500Van 30 m2 tot 45 m2 incl. gehele keuken (keukenkastjes)

Werk door uw binnenschilder

De binnenschilder kan ervoor zorgen dat uw woning een compleet nieuw uiterlijk krijgt. Het schilderen van een kamer, kantoor, keuken, entree of trapopgang kan immers een verschil van dag en nacht maken. Een nieuwe kleur geeft een ruimte direct een enorme oppepper. Of u nu de voorkeur geeft aan meer traditionele technieken of moderne materialen; de binnenschilder regelt het voor u. Naast het standaard schilderswerkzaamheden kan onze binnenschilder u ook helpen met decoratief schilderwerk of stucwerk.

Stucwerk

Stukadoor pleisterwerken

Mooi stucwerk geeft uw pand een prachtige uitstraling. Maar het goed uitvoeren van stucwerk vereist de nodige kennis en ervaring. Uw schilder uit Antwerpen heeft deze kennis en kunde ruimschoots in huis. Wij hebben veel ervaring met het uitvoeren van stucwerk in Antwerpen en in de omgeving van Antwerpen en helpen u dan ook graag aan een perfect gestuct pand. Er zijn veel verschillende soorten stucwerk mogelijk. Zo kan iedere denkbare kleur gebruikt worden. Er zijn verschillende soorten reliëf mogelijk die in combinatie met kleurgebruik elk voor een apart uiterlijk en sfeer in uw huis zorgen.

Soorten stukwerk

Wij kunnen diverse soorten stucwerk voor u uitvoeren. Bij pleister- en raapwerk wordt een laag aangebracht om de ruwe oppervlakten mooi strak, glad, egaal en waterpas te maken. Door af te wisselen in de dikte van de stuclaag wordt een wand ook weer recht/waterpas gemaakt. De raap of pleisterlaag kan als uiteindelijke afwerklaag dienen of als ondergrond voor afwerklagen zoals spachtelputz. Soorten stucwerk als spachtelputz, granol, marmerpleister en rustiekputz hebben een korrelige structuur die veroorzaakt wordt door toevoeging van zandkorrels

en/of kleine steentjes. Door deze toevoeging ontstaat er reliëf in het stucwerk. Ook deze soorten stucwerk zijn in iedere kleur leverbaar.

Dienst stukadoorStukadoor kosten per m2, inclusief stucwerkStukadoor kosten per uur, inclusief stucwerk
Spuitwerk€ 7 – € 12 per m2€ 25 – € 35 per uur
Stucwerk€ 12 – € 25 per m2€ 30 – € 45 per uur